Volkswagen вече продава и GTI велосипед

Когато чуем за GTI модели на Volkswagen обикновено се сещаме за някое от поколенията на Golf или пък Jetta, ако сте привърженици на този тип купета. Оказва се обаче, че трите букви могат да бъда срещнати и върху други превозни средства на марката и то на две гуми.

Германците показаха GTI брандиран велосипед, който струва 850 долара и съвсем скоро ще влезе в продажба. Планинското колело разполага с 29-цолови гуми и червени капли, които контрастират с тъмносивата рамка.

Можем да открием още хидравлични спирачки, както и 27 скорости, дело на Shimano. Алуминиевата рамка разполага с амортисьори в предната част, а различни елементи като текстури на пчелна пита, лепенки и емблеми GTI могат да бъдат срещнати на няколко места по нея.

Източник fakti.bg / Уведомете за фалшива новина

Loading

Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Next Post

Защо родителите на две деца живеят по-дълго?

Знаете ли, че хората, които имат две деца, живеят по-дълго? Броят на наследниците може да окаже огромно влияние върху живота на родителите, посочва Bright Side. Хората, които имат деца, живеят по-дълго от тези, които нямат Изследователите установяват, че раждането на деца оказва пряко влияние върху дълголетието на родителите. Анализирайки мъже […]