Bugatti отзовава 77 автомобила

Национална служба за безопасност на пътното движение в САЩ (NHTSA) обяви едновременно две сервизни акции за отстраняване на възможни неизправности в 77 автомобила на Bugatti от моделите Chiron, Chiron Sport, and Divo, произведени между 2017 и 2020 г.

В рамките на "голямата" кампания ще трябва да бъде надстроен софтуерът на електронната стабилизираща програма в 73 коли. Според NHTSA настройките на ESP не се връщат към стойностите си по подразбиране щом двигателят бъде изключен, което увеличава риска от катастрофа ако преди това шофьорът е избрал режим Handling Mode.

Втората акция засяга само 4 автомобила от моделите Chiron и Divo, произведени тази година. От NHTSA са установили, че лявата задна полуоска може да се скъса при по-големи натоварвания. Bugatti ще трябва да смени безплатно проблемния детайл с по-здрав.

Източник fakti.bg / Уведомете за фалшива новина

Loading

Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Next Post

Нинова: БСП има алтернативен План за възстановяване

Председателят на БСП Корнелия Нинова, членове на Изпълнителното бюро и на Националния съвет на БСП, ръководството на Парламентарната група, депутати, представители на Младежкото обединение и евродепутати обсъдиха Националния план за възстановяване и устойчивост на България, изготвен от правителството. "От този план зависи развитието на страната ни в следващите 10 и […]