American Muscle Fest се завръща в Сливен за любителите на американските автомобили

sliven24

, Връзки с обществеността (Община Сливен)

American Muscle Fest

American Muscle Cars Fest отново ще посрещне любители и собственици на американски автомобили в Сливен. Събитието ще се проведе на летище „Бършен“ на 30 юни от 9 до 16.30 часа. Организира се от автомобилен клуб „Форд Мустанг България”, с партньорството на Община Сливен.

„American MUSCLE Fest“ е хоби събитие, което събира на едно място собствениците на стотици редки и екзотични американски автомобили, мотори, пикапи, джипове и други от всички епохи.

Всеки, който пристигне на събитието с американско возило, ще може да паркира колата до фестивалната зона. За всички фенове и гости с различни от американските автомобили, ще има предвидена безплатна паркинг зона извън рамките на събитието и ще заплаща входна такса от 20 лева на човек.

С програмата на фестивала можете да се запознаете на следния линк:

https://www.facebook.com/events/7385805541529451

СНИМКА: American Muscle Fest

Източник new.sliven.net / Уведомете за фалшива новина

Loading

Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Next Post

Евелин Банев - Брендо остава в ареста

Снимка: БГНЕС СГП поиска задържане под стража за Евелин Банев, а Софийски градски съд уважи искането. Така Брендо беше оставен в ареста. Адвокатът на Брендо настоя искането да не бъде уважено. „На 24 юни 2024 г. Евелин Банев се е предал доброволно, той е депозирал молба в СГС, с която […]