American Muscle Cars Fest за поредна година посрещна в Сливен любители и собственици на американски возила

sliven24

, Връзки с обществеността (Община Сливен)

Fest

Сливенското летище „Бършен“ днес се изпъстри с цвят и мощен автомобилен звук. Причината е American Muscle Cars Fest, който за поредна година посрещна любители и собственици на американски автомобили в Сливен. Локацията е добре позната за всички автофенове. Фестът се организира от Автомобилен клуб „Форд Мустанг България”, с партньорството на Община Сливен.

Стартът на събитието даде заместник-кметът по икономическото развитие инж. Стоян Марков, който бе сред гостите. От името на сливенския градоначалник Стефан Радев той приветства с „Добре дошли!“ организаторите, участниците и гости на автомобилния фест.

„За поредна година ще станем свидетели на мощта на американската автомобилна индустрия, ще се докоснем до нейната история чрез автомобили от миналия век, както и с красотата на съвременните возила. Радвам се да видя днес толкова много почитатели и собственици на американски коли“, заяви инж. Марков.

„American MUSCLE Fest“ е хоби събитие, което събира на едно място собствениците на стотици редки и екзотични американски автомобили, мотори, пикапи, джипове и други от всички епохи.

С програмата на фестивала можете да се запознаете на посочения линк:

https://www.facebook.com/events/7385805541529451

Източник new.sliven.net / Уведомете за фалшива новина

Loading

Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Next Post

7 съвета за отслабване, които едва ли сте опитвали

Ако сте на поход към по-добра фигура от дълго време, вероятно вече сте изчели десетки статии по темата, изпробвали сте различни диети и хранителни планове, гледали сте стотици клипове за тренировки у дома. Колкото и да се опитваме да приемаме тялото си такова, каквото е, винаги идва момент, в който […]