Hyundai и Qualcomm сключиха ново споразумение

sliven24

Hyundai и Qualcomm си сътрудничат от повече от 10 години, но сега двете компании подписаха ново споразумение в което уреждат обща разработка. Популярните брандове ще си сътрудничат в създаването на нови инфотеймънт системи за корейската компания в бъдещето.

По-конкретно, компаниите ще си сътрудничат в създаването на инфотеймънт системи за специализирани автомобили, като такива работещи в логистиката, доставките, здравеопазването и други. Технологичната компания ще помогне на корейците със своите платформи и услуги, като позволи по-лесни процеси за шофьорите на споменатите вече превозни средства.

Благодарение на новото поколение Snapdragon Automotive Cockpit, Qualcomm обещава ниска консумация на енергия, която да не пречи на качеството на услугите. В същото време системата поддържа и изкуствен интелект, който се адаптира към функциите и дейностите на шофьора.

Източник fakti.bg.

Loading

Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Next Post

Журналист осъди Костадин Костадинов за клевета

Лидерът на „Възраждане“ Костадин Костадинов е осъден да плати 5000 лв. обезщетение на журналиста Васил Иванов, съобщи в. „Сега“ в петък. Решението на Софийския градски съд (СГС) не е окончателно и може да бъде обжалвано и от двете страни. Според съдебния акт, с който „Сега“ се е запознала, присъдата е […]