Waze се превърна в приложение за … запознанства

sliven24

Waze е едно от най-популярните приложения за навигация в целия свят като причините за това се крият, както в добрите насоки, които то дава при шофиране, така и в опциите за докладване на различни опасности на пътя. Освен за навигация, обаче, приложението изглежда се е превърнало и в такова за запознанства, след като двойка от Франция споделя интересната си любовна си история, цитирана от Autoevolution.

Вивиан и Енцо са двама влюбени, които планират скоро да вдигант сватба, след като се запознават през 2019-та благодарение на приложението за навигация. Двамата се отправят към Буш дю Рон с два различни автомобила на които шофьорите използват Waze, за да намерят по-бърз маршрут. Енцо използва Waze, за да сигнализира за неработеща задна светлина, на колата отпред в която се вози Вивиан. За да се отблагодари, водачът на предната кола решил да почерпи Енцо на следващата отбивка на магистралата.

От там започва и любовната история, която това лято ще завърши със сватба. Двамата дори мислели да използват логото на Waze за поканите си, но в крайна сметка се отказали. Те се шегуват, че в момента не използват приложението за навигация, а когато това се случва, изключват функцията за чат, по обясними причини.

Източник fakti.bg.

Loading

Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Next Post

4 август 1936 г. Метаксас установява диктатура в Гърция

На 4 август 1936 г. премиерът Йоанис Метаксас суспендира конституцията, разпуска парламента и налага диктатура в Гърция. Неговото решение е логичен резултат от тежката политическа и икономическа криза, в която изпада Атина през 30-те години на миналия ХХ в. Привърженик на реставрацията на монархията от 1924. Като премиер Йоанис Метаксас […]