Apple направи изключение за новото име на Twitter

sliven24

Промяната на името на Twitter предизвика разнопосочни мнения, като също така донесе някои проблеми на Мъск и компания. Както вчера ви разказахме, браузърът на Microsoft – Edge не разпознава промените в Twitter и новата икона на приложението, като това принуди софтуера да попита потребителите за сигурността на обновената апликация.

Освен това, новият “X” имаше проблеми с промяната на името в AppStore на Apple, тъй като всяко регистрирано приложение там трябва да се състои от два символа или повече. От Apple, изглежда са направили изключение и новото приложение на Twitter, вече X, може да бъде изтеглено.

Интересно ще бъде да видим какво ще се случи с приложението и платформата в бъдеще, след като Мъск реши да ребрандира Twitter. Други компании от подобен мащаб в лицето на Google и Facebook не предприеха подобни стъпки след трансформирането в Alphabet и Meta.

Източник fakti.bg.

Loading

Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Next Post

Борислав Сарафов поиска нова оставка - на съдията от Търговище, заловен с подкуп

Съдийската колегия на Висшия съдебен съвет ще заседава утре по искане на изпълняващия функциите главен прокурор Борислав Сарафов за временно отстраняване от длъжност на съдията от Търговище Мирослав Митев, арестуван с подкуп, съобщиха от съвета. Искането е отправено на основание Закона за съдебната власт, който предвижда тази възможност, когато магистратът […]