8 знака, че имате партньор, който иска да израства с вас

Не може да се отрече – това усещане, когато си с някой, който не само те обича, но наистина иска да расте с теб, е нещо уникално. И двамата имате свои собствени мечти, стремежи и странности, но по някакъв начин всички те изглеждат красиви.

Вие сте заедно в добро или лоши и искате да израстнете като личности, но в тандем.

Ето вашето ръководство за идентифициране на тези признаци, че имате партньор, който искрено иска да расте с вас, всички подкрепени от психологията.

Това е за онези от нас, които са се питали „Това ли е истинският?“ и копнеете за отговор, който е нещо повече от интуиция.

1. Вашият партньор инвестира във вашите мечти толкова, колкото и в своите собствени

Растежът е двупосочна улица и нищо не говори толкова много за ангажираността на партньора към вашето споделено пътуване, колкото неговият активен интерес към вашите мечти и стремежи.

Не е просто да ви усмихваме с кимване, когато говорите за целите си. Говорим за партньор, който искрено иска да разбере вашата визия, който задава въпроси, предлага конструктивна обратна връзка и дори от време на време ви предизвиква, като ви подтиква да обмислите и прецизирате целите си.

Но това не спира дотук.

Този човек също е готов да прави жертви и компромиси, за да подкрепи вашите мечти. Той разбират, че за да растете и двамата заедно, понякога ще трябва да се отдръпнат и да ви аплодират отстрани.

Партньорство като това не е просто съвместно съществуване или споделяне на съвместен живот; това е изграждане на живот заедно.

Цялата статия четете в Тialoto.bg

Източник: Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

Източник dnes.bg / Уведомете за фалшива новина

Loading

Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Next Post

Вторичен трус на 6 км от Асеновград

Снимка: БГНЕС Вторичен трус с магнитуд 2.4 по Рихтер е регистриран у нас в 21:49 часа. Епицентърът отново е на 6 км от Асеновград и на 19 км от Пловдив. Още по темата 17 юни 2024 20:30 64 Дълбочината му е била 10 км. Dnes.bg припомня, че по-рано тази вечер […]