Непобедими и Безстрашни се впуснаха в едно от най-опасните предизвикателства в “Игри на волята“

Непобедими и Безстрашни се впуснаха в едно от най-опасните предизвикателства на Арената на “Игри на волята: България”, за да разпределят териториите, които племената ще обитават през следващата седмица. Безстрашните отново доказаха отборния си дух в екстремната битка, което им гарантира още една седмица сред удобствата на Резиденцията.

Битката се оказа изключително трудна за Непобедимите, които направиха няколко наложителни смени в постовете. Тежко падане на Фейгин от високите кокили я извади от играта, а по-късно тя смени Георги, който беше заведен до линейката от медицинския екип. Непобедимите не показаха желание за победа и не играха като едно цяло, което ги позиционира на фаталното второ място.

Преди Безстрашните да излязат на Арената, посланието на Михаела разедини племето и предизвика напрежение във взаимоотношенията между съплеменниците. Михаела открито разкритикува Джаферович и предателството в женската коалиция и призна, че най-голямата победа, с която си тръгва от състезанието, е приятелството ѝ с единствения истински човек – Ралица.

Непобедими и Безстрашни отново бяха изправени пред трудния избор на капитан за седмицата, който да изведе племената към победа. Непобедимите защитиха предишния си избор и отново предадоха знамето на Алекса, а Безстрашните единодушно избраха Филип за свой лидер.

Кой ще надделее в капитанската битка – Алекса или Филип? Дали ще избере предимство за племето или лична облага? Дали противниците ще се изправят в директна елиминация един срещу друг?

Първа капитанска битка със съюзници в “Игри на волята: България” – днес в 21:00ч. само по NOVA.

Източник fakti.bg.

Loading

Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Next Post

Експлозии отекнаха в украински градове рано тази сутрин

Украински източници съобщават за още експлозии в някои градове рано през нощта. Не се говори обаче за масово ракетно нападение. Ръководителят на областната администрация на Полтава Дмитрий Лунин пише, че в Полтава са били чути експлозии, и призовава всички да останат в убежищата. „Подробна информация ще бъде предоставена по-късно“, добави […]