7 знака, че сте атрактивна жена

Имате ли усещането, че сте магнетична? Или пък постоянно попадате в странни ситуации, които отдавате на късмета? Дали това е така или трябва да признаете, че притежавате красота, която ви помага във всичко. Вижте кои са признаците, че другите ви намират за атрактивна:

Привличате хора към себе си

Един от признаците, че изглеждате добре и се откроявате от тълпата, е именно този. Независимо дали питате за посоката, някой иска да седне до вас на пейка в парка или пък нов стажант иска насоки, вие усещате, че хората се чувстват комфортно да се обърнат към вас. За непознати хора е по-лесно да заговорят някого, когото намират за привлекателен. Вие сте това, което наричат „приятни за очите“, а това е един от признаците в обществото, че сте привлекателни. Хората автоматично приемат, че сте учтиви и се чувстват комфортно да говорят с вас и да бъдат себе си около вас. Цялата тази ситуация е толкова подценена, че нито вие, нито човекът, който се обръща към вас, осъзнават защо са избрали вас. Е, сега вече знаете. Това е защото сте красиви!

Хората правят услуги, които дори не сте поискали

Да кажем, че отидете да вземете колата на приятеля си от сервиза. Когато се върнете вкъщи и покажете фактурата, партньорът може да е изумен да види, че сте успели да получите огромна отстъпка. Може би ще му споделите, че управителят на сервиза ви е заговорил, че сте се оказали познати, намерили сте общи теми за разговор и т. н. Но всъщност тайната е във вашият чар.

Още по темата може да прочетете в Az-jenata.bg 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

Източник dnes.bg / Уведомете за фалшива новина

Loading

Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Next Post

Той е приятел с бившата си? Ето какво трябва да си изясните

Всеки има своите предишни любовни истории и неуспехи, които могат да повлияят на настоящите отношения. И докато в повечето случаи бившите партньори са си останали в миналото, понякога става така, че оставаме приятели с хората, с които в любовта не ни е провървяло, но в приятелството се разбираме добре. Ако […]