Феновете на Славия към Венци Стефанов: Ще останете само вие и „смеещият се човек“!

Привържениците на Славия отговориха на боса на "белите" Венцислав Стефанов, който използва официалния сайт на клуба, за да се обърне към тях с отворено писмо.

"Уважаеми господин Стефанов,

Благодарим Ви, че най-сетне обърнахте внимание и на нас – привържениците на Славия. Това се случва доста рядко и то почти винаги с уязвителни думи по наш адрес. Може би и за това, няма диалог между нас. Диалог има, когато има взаимно уважение. Ние, славистите все още вярваме, че в спорта сентенцията на Ал Капоне – "с добра дума и пистолет в ръка човек може да постигне далеч повече, отколкото само с добра дума", не важи. Спортменското е "Бий, за да те уважават", но в изцяло спортният смисъл, така е и много по-достойно, и истинско!

Ние г-н Стефанов не сме врагове, а съидейници, поне това повелява славизмът. Връзката между нас е прекъсната от много години, но ние нямаме нищо против да се срещнем и поговорим градивно. Ние не издържаме отбора, както го правите несъмнено вие и вашите колеги, но си заплащаме за всичко, колкото определите вие. Проблемът е, че от 24 години ние намаляваме, а вие сам си отговорете защо?

Сега на въпроса за "смеещият се човек". Не сме съгласни от избора на треньор на Славия! Не знаем защо си мислите, че преди този треньор се е справил. Той наследи готов отбор от Иван Колев, който победи три пъти подред Левски! Спомнете си какво стана след това, по инерция се класирахме за Лига Европа и след това по-инерция се свлякохме. Загорчич вдигна летвата на нашите мечти, на възможностите на отбора, дори и на вашите приходи, но това е и задължение да се надгради след него. Знаете по-добре от нас, че той не си тръгна заради колебливи резултати. Той искаше като всеки един амбициозен човек да продължава напред, ние му го желаем от все сърце. За съжаление Заги няма да напредва и просперира с нас. Но здраве да е, Славия е нещо много по-голямо от всички нас.

Това ни е болката. Ако не проявите разбиране и не вземете градивни ръководни решения, когато отмине пандемията на стадиона ще останете вие и "смеещият се човек".

Само Славия"

Източник fakti.bg / Уведомете за фалшива новина

Loading

Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Next Post

Пир на щрауси в Европа

Меркел и Макрон ликуват. "Твърдата" Унгария и дебелоглавата Полша се съгласиха да подпишат колективния заем от 750 милиарда евра, от които двете държави ще получат най-големия пай. "Ветото" им не издържа на миризмата на парите. Орбан и Моравски се обявиха за победители и удариха по две водки за здравето на […]