Удължава се срокът за избор на победител в конкурса за туристическо лого на град Сливен

sliven24

, Връзки с обществеността (Община Сливен)

Сливен

Поради големия интерес и брой участници в конкурса за туристическо лого на града, Община Сливен удължава срока за обявяване на резултатите. Победителят ще бъде обявен публично на 12 юни в официалния сайт на Общината.

В срока за подаване на проектни идеи общо 21 участници изпратиха своите предложения. Някои от тях имат по няколко предложения. Най-младият участник е на 12 години, съобщи председателят на комисията за избор на лого, инж. Стоян Марков, заместник-кмет „Икономическо развитие“.

Конкурсът се провежда в рамките на проект „Интегриран проект за развитие на туризма и подобряване на културната и историческа инфраструктура в Община Сливен“, финансиран от Оперативна програма „Региони в растеж 2014 – 2020“.

Слоганът към логото е „Сливен – изживей историята, почувствай природата!“

Източник new.sliven.net / Уведомете за фалшива новина

Loading

Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Next Post

Племе в делтата на Амазонка се пристрасти към порното

Докато достъпът до интернет определено има своите предимства, едно изолирано амазонско племе сега научава за някои от недостатъците на използването му, съобщи бТВ. Според ООН има над 476 милиона коренни жители, живеещи в 90 страни по света. Мнозина живеят изолиран живот далеч от останалия свят, но едно племе е все […]

Може да ви хареса