Таро прогноза за 8 – 14 юли


 Таро прогноза за 8 - 14 юли

Снимка: Istock

Таро картите за новата седмица са Крал на мечовете и Колелото на съдбата.

Първата таро карта е Крал на мечовете. Тя символизира интелектуална сила и власт. Кралят на мечовете има смелостта и интелекта да постигне всичко, което желае. Когато таро картата се появи в гледане на таро, това е показател, че ние управляваме от място на авторитет и уважение. Взимаме безпристрастно решения, лидери сме. Търсим истината и не се поддаваме на емоциите.

Кралят на мечовете ви подсказва да използваме логиката и интелекта си, за да се ориентираме по пътя напред. Ще ни се наложи да вземем твърди и добре проучени решения и да бъдем справедливи в отношенията си с другите. До балансирани решения ще стигнем само ако ги взимаме добре обмислено, а не емоционално.

Но Кралят на мечовете може да представлява професионален съветник, като адвокат, финансов съветник или данъчен консултант. За някои тази таро карта може да показва, че се нуждаят от някакъв професионален съвет. За други, че ще стартират нещо ново.

Още по темата може да прочетете в Az-jenata.bg 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

Източник dnes.bg / Уведомете за фалшива новина

Loading

Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Next Post

Мода за лятото - 6 неща, с които да преборите жегата

Снимка: iStock Представете си следното – средата на лятото е, температурите са високи още от сутринта, а вие се приготвяте да пътувате до офиса в претъпкано с хора метро. Вашето облекло трябва да бъде достатъчно удобно, за да победи жегата, като същевременно е подходящо за работна среда и е добре […]