Таро прогноза за 27 май – 2 юни

Таро картите за тази седмица са Четворка пентакли и Магьосникът.

Четворка пентакли е таро карта, която ни напомня да разгледаме връзката си с парите. Трупаме ли богатство и инвестираме ли парите си разумно, докато все още се наслаждаваме на ежедневието си? Или отчаяно се вкопчваме във всяка монета, страхувайки се да похарчим парите си от страх, че нямаме достатъчно или може да ги загубим завинаги?

Четворка пентакли ни носи усещане за стабилност. Внимателни сме към дългосрочната си финансова сигурност, активно спестяваме пари и наблюдаваме разходите си, за да можем да натрупаме богатство и да водим комфортен начин на живот не само сега, но и в бъдеще.

Въпреки това, тази таро карта обикновено съпътства мислене за недостиг, особено за пари и материални притежания. Вместо да харчите парите си и да се наслаждавате на комфортен начин на живот, вие избирате да натрупате финансите си от страх, че може да загубите всичко.

Четворка пентакли иска да ни напомни да се огледаме добре. Има вероятност пред нас да се появяват възможности за печелене на доходи, които ние да не забелязваме, докато сме твърде предпазливи. Време е да проявим повече гъвкавост, за да не се лишаваме от малките удоволствия в живота. Важно е да уважаваме парите си, но също така е важно и да бъдем гъвкави, адаптивни, а възможности за това няма да ни липсват.

Отвъд парите и богатството, Четворката пентакли се появява, когато търсите повече контрол в живота си. Промяната е на пътя ви.

Още по темата може да прочетете в Az-jenata.bg 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

Източник dnes.bg / Уведомете за фалшива новина

Loading

Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Next Post

Запис номер пет на ПП-ДБ: Атанасов иска да "взима страха" на администрацията

Сагата с телефонните записи на ПП-ДБ продължава с нов запис, който бе публикуван днес. Новият герой в него е  ген. Атанас Атанасов. Качеството на записите е ниско. Но все пак има реплики, които се чуват ясно, като тази от страна на Атанасов, че на работещите в администрацията „трябва да им […]