Таро прогноза за 13 – 19 май


Таро прогноза за 13 - 19 май

Снимка: Istock

Таро картите за тази седмица са Рицар на мечовете и Осмица жезли.

Първата таро карта в гаданието е Рицар на мечовете. Него нищо не може да го спре. Той активно използва силата на своя интелект, за да постигне целите си. Когато тази карта се появи в таро разчитане, това е знак, че сте силно мотивирани, амбициозни и ориентирани към действие. Предизвикателствата, трудностите и препятствията по пътя не ви притесняват, защото знаете къде искате да стигнете.

Рицарят на мечовете предполага, че бързо предприемате действия и сте склонни да не планирате предварително. Нивото ви на енергия е голямо, а това ви вдъхновява да предприемете действия, за да постигнете целите си.

Рицарят на мечовете ви напомня да бъдете настоятелни, за да получите това, което искате. Той не се задържа и не чака нещо да се случи, а винаги прави първата крачка и активно преследва целите си.

Въпреки това, с тази карта трябва да сте по-внимателни. Рицарят на мечовете е бързо мислещ и невинаги премисля добре всичко. Това означава, че може да не сте наясно с потенциални предизвикателства и проблеми, които ще застанат на пътя ви, или непредвидените последици от вашите действия. Ето защо малко планиране и подготовка могат да помогнат много.

Още по темата може да прочетете в Az-jenata.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

Източник dnes.bg / Уведомете за фалшива новина

Loading

Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Next Post

14 идеи за маникюри за късмет

Снимка: Istock Всеки човек иска да има късмет. Носим талисмани, поставяме в дома си фигурки, аромати и специални камъни за положителна енергия. А знаете ли, че маникюрът ви също може да ви носи добро настроение и положителни вибрации? Когато избираме какъв да е новият ни маникюр, първо започваме с това […]