Сезонът на Близнаците – какво да очакват зодиите?

Сезонът на Близнаците е тук! Той започва на 21-и май и продължава до 21-и юни. Сега е време за промени, за вълнения, нови неща – старото става скучно! Близнаците са забавни, приключенци и душата на компанията, така че всички зодии сега са весели и в парти настроение. Окуражени сме да се отдадем на приключения. Въздушните знаци Близнаци, Везни и Водолей ще имат много късмет, а подвижните зодии Дева, Стрелец и Риби ще са по-напрегнати. Ето какво да очаква всяка зодия, според американския „Cosmopolitan“.

Овен

През периода постоянно са в движение, заети и активни – в добрия смисъл, това им носи радост. Не стоят до по-късно на работа, нямат хиляди досадни задачи, по-скоро постоянно се виждат с приятели, ходят на много събития, екскурзии, излизат всеки ден. Срещат се с познати, запознават се с нови хора, ходят на нови места, опитват нови неща. Нека се наслаждават на това и да правят много снимки!

Телец

Някои от ценностите им са леко остарели. Може вече да са по-възрастни, а още да имат мнение и възгледи, които са имали в тийн годините. Телците са стабилни, сериозни, държат на своето, не променят вярванията и идеите си. Но сега е време да са по-малко инати и да направят някои промени. Да се фокусират върху новите, различни и автентични ценности, които придобиват. Да променят мнението си не значи, че преди не са били прави, просто преминават на следващо ниво, порастват и променят схващанията си, защото имат нова информация.

Близнаци

Сега е техният сезон и те са в свои води. Една глава от живота им се затваря и започва нов цикъл. Нека си поставят голяма и смела цел през периода, независимо дали тя е професионална, лична, свързана с любовта и т.н. Сега е времето на инициират промените, които искат да се случат и да внесат новото в живота си. Каквото стартират сега ще има дългосрочно влияние и е важно за бъдещето им.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

Източник dnes.bg / Уведомете за фалшива новина

Loading

Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Next Post

Нови пейки и място за спорт в ДГ „Вержин и Хаик Папазян“

Новини от източника 109.66 ms. / 1.2 MB Източник new.sliven.net / Уведомете за фалшива новина