Полицаи дебнат пред дома на журналист след гостуването му в ТВ 7/8

Полицаи пред дома на журналиста Стоян Тончев след вчерашното му участие в телевизия ”7/8”. За това съобщи самият той в социалните мрежи. Според разказа на Тончев от ранни зори патрулки дебнат пред дома му, като няколко пъти униформени са звъняли на вратата.

Само преди седмица Тончев стана жертва на поредна репресия от страна на прокуратурата. Държавното обвинение изпрати опозиционния журналист на психиатрична експертиза.

ФрогНюз припомня, че в началото на тази година той бе принудително вкаран в психиатрията в Бургас, след като полицията го извади от дома му в Поморие, че уж трябва да отиде в Бургас, за да разпознае нападателите си. По този случай пред февруари срещу Стоян бе образувано досъдебно производство за хулиганство. Любопитното е, че близо 10 месеца по-късно разследващите решават, че във връзка с това разследване на журналиста трябва да се извърши нова психиатрична експертиза, макар такава да е направено още в началото на годината. Тя доказва, че Тончев е психически здрав, но има постравматичен стрес заради преживяния зверски побой над него през 2016 година, при който той едва не загуби живота си.

Източник fakti.bg / Уведомете за фалшива новина

Loading

Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Next Post

Да ме прощаваш, бай Гейтс, ама не ти искам 1800-те лева

Да разкажа и аз какво се случва при прекарването на COVID-19. При все, че съм напълно наясно, че то ще бъде изтрито след 15 минути от новия алгоритъм на фейсбук (здравейте, приятели!), от Римския статут и от двамата от YouTube – Саймън и Джо, които both invest in stocks… А пък […]