Официално: Домусчиеви продават „Нова Броудкастинг Груп“

Официално: братя Домусчиеви продават медийната си група "Нова Броудкастинг Груп", а купувач е "Юнайтед Груп" – или собственикът на Vivacom  в България. Това съобщи днес Нова тв.

Клуб Z  вече писа, че текат преговори. 

Проверка показва, че все още няма публикувано решение за старт на производство за сделката в Комисията за защита на конкуренцията (КЗК), но се очаква това да се случи до дни. 

Ето какво гласи съобщението: 

"Адванс Медиа Груп", дъщерно дружество на инвестиционния холдинг "Адванс Пропъртис", собственост на братята Кирил и Георги Домусчиеви, води разговори с "Юнайтед Груп", водещ доставчик на телекомуникационни услуги и медиа в Югоизточна Европа, за възможна продажба на най-голямата мултиплатформена медия в България – "Нова Броудкастинг Груп".

Потенциалната сделка зависи от успешното приключване на преговорите между страните, както и от сключването на обвързващ договор за покупко-продажба на дялове между тях и получаването на всички необходими одобрения от съответните регулаторни органи в България и чужбина.

Очаквайте подробности.

Източник clubz.bg / Уведомете за фалшива новина

Loading

Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Next Post

Внучката на кралица Елизабет Втора очаква трето дете

Зара Тиндъл, дъщерята на принцеса Ана, очаква трето дете, потвърди съпругът ѝ – ръгбистът Майк Тиндъл, който сподели новината в подкаста си "Добрите, лошите и ръгбито". "Беше добра седмица за мен, минахме през преглед – трети Тиндъл е на път" – похвали се той. Зара и Майк Тиндъл сключиха брак […]