Официален шоурум на Ferrari у нас, но… за употребявани коли

Българският вносител на нови италиански автомобили Ауто Италия ЕАД, който най-вероятно вече няма да продава марките Fiat и Alfa Romeo, ще съсредоточи усилията си в луксозния сегмент на италианския автопром.

Освен предлаганите вече нови Maserati-та, Ауто Италия ще открие нов шоурум, който ще е първият официален такъв на марката Ferrari у нас. Шоурумът ще бъде открит в столицата, на мястото на досегашния магазин на Fiat, в близост до летището.

В първия официален магазин за Ferrari-та у нас обаче ще се предлагат употребявани екземпляри. Продаваните автомобили ще са с гаранция и ще са сертифицирани от италианската компания.

Фирмата вносител у нас вероятно ще отвори и сервиз на Ferrari, но това ще стане на по-късен етап. До момента най-близкият такъв е в Румъния, но от сервиз в България определено има нужда, защото у нас има регистрирани около 500 Ferrari-та.

В новия шоурум на Ferrari, в който, както вече споменахме, ще се продават употребявани сертифицирани екземпляри, вероятно ще може да се прави поръчка и за нови, но и това ще се случи по-натам във времето.

Когато и ако, българската компания Ауто Италия се докаже пред италианските си партньори, се очаква в България да започне продажбата и на чисто нови Ferrari-та.

Източник fakti.bg / Уведомете за фалшива новина

Loading

Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Next Post

Уникална сграда тъне в разруха

Една от емблематичните сгради и паметник на културата във Велико Търново тъне в разруха. Бившият клуб на културните дейци в стария град пази в руините си спомени от Емилиян Станев, Невена Коканова, Габриел Гарсия Маркес, а стопанинът му – Община Велико Търново, няма планове за развитие на сградата. Решение на […]