„Отровното трио“ ще работи за широка коалиция срещу ГЕРБ

"Отровното трио" няма да прави партия, а ще работи за създаване на широка коалиция против ГЕРБ, която да включва и партии, предаде Българското национално радио. Триото разговаря снощи с граждани във Фейсбук.

Условието към партиите за присъединяване към широката анти-ГЕРБ коалиция е да са демократични, да не са крайни и да се съгласят начело на листите за следващия парламент да застанат граждани.

Пиар специалистът Арман Бабикян посочи:

„Нямаме партия и не правим партия, но, както виждате, правим граждански комитети в цялата страна. Тоест ще присъединим тези хора, които вярват на "Отровното трио" и гражданите и са се борили заедно през всички тези дни и имат желание за промяна на системата. Към тези партии, които са извън системата на парламентарно представените и имат желание, за да се променят нещата в България“.

Скулпторът Велислав Минеков призова политическите формации за компромиси в името на целта – разбиване на статуквото и промяна, което според адвокат Николай Хаджигенов може да се постигне само чрез влизане в парламента.

„Това, което искам да направим, е да постигнем революционни, драстични промени, ненаправени у нас в последните 30 години. Бидейки парламентарна република по закон, единственият начин е това. Няма друг начин. Това, за съжаление, не става на площада. На площада се постигат определени цели. Следващите цели се постигат в парламента“, заяви адвокат Николай Хаджигенов.

"Отровното трио" се обяви за гласуване по пощата като анти-Covid мярка и улеснение за българите в чужбина.

Източник fakti.bg / Уведомете за фалшива новина

Loading

Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Next Post

Коронавирус? Не, истинската пандемия е друга!

Политическите елити разрушиха нашето доверие до основи. Затова никой никому не вярва и всеки си има собствена истина. Това, а не набеденият COVID, е страшната пандемия, за която се нуждаем от ваксина. И то спешно. В споровете покрай ваксините срещу COVID лъсна основната характеристика на епохата. Никой не вярва на […]