Новолунието в Близнаци носи вълнения на 4 зодии


Новолунието в Близнаци носи вълнения на 4 зодии

Снимка: iStock/Abdulkadir ARSLAN

Днес, 6-и юни, има новолуние в Близнаци. Сега сме подканени да поставим себе си на първо място, да кажем ясно какво мислим, да говорим за нашата истина, нашите възгледи и виждания, да общуваме повече. За някои зодии събитието носи късмет и вълнуващо приключение. Ето кои са те, според „Parade“.

Близнаци

Новолунието е в техния знак и не е изненада, че ще са най-повлияни от него. На фокус сега са имиджът им, идентичността им, увереността им. Сега тези зодии ще се почувстват по-могъщи и силни, ще се осмеляват да поемат рискове и да правят драстични промени, ако това значи, че ще се доближат до целите си. Те трябва да се отдадат на учене, да попият много нова информация от влиятелните хора около тях, да работят за мечтите си. Една от силните страни на Близнаците е, че те не се страхуват да бъдат видени как опитват нови неща. Усилията им ще бъдат възнаградени сега, ако покажат себе си и позволят на талантите им да блестят.

Дева

Девите да се подготвят да очароват всички до края на седмицата! Новолунието преместа фокуса върху нови шансове и възможности, що се касае до кариерата им и публичния им имидж. Сега тези зодии са по-готови от всякога да споделят идеите си и да кажат всички правилни неща на правилните хора. В началото тези връзки и контакти може да им се струват обикновени, но като открито споделят идеите си, вижданията си и позволят на плановете си да се развиват, получавайки обратна връзка, Девите ще станат по-уважавани и влиятелни в следващите месеци.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

Източник dnes.bg / Уведомете за фалшива новина

Loading

Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Next Post

Meta укривала информация при придобиванията на Instagram и WhatsApp

Meta Platforms Inc. е укрила информация от федералните регулатори по време на първоначалните им прегледи на придобиванията на Instagram и WhatsApp, съобщи Федералната търговска комисия (FTC) на САЩ в съдебно дело, което е част от съдебен иск, целящ да разбие гиганта в областта на социалните мрежи. Компанията, известна преди като […]