Меркурий влезе в Близнаци – как ще повлияе на зодията ви?

sliven24

Планетата на комуникацията, Меркурий, навлезе в своя знак Близнаци на 3-ти и ще остане там до 17 юни. Тя представлява начина, по който говорим, мислим и обработваме информация. Благодарение на преминаването на Меркурий в бъбривите и умни Близнаци, мозъците ни са напът да получат голямо рестартиране.

Знакът, в който се намира Меркурий, показва колко бързо, бавно или опитно работи нашият ум и колко остроумие като цяло показваме. Мислете за енергията на Близнаци като за крила на колибри, които се движат със 100 мили в минута. По време на транзита на Меркурий тук можем да усвояваме информация бързо, да изпълняваме няколко задачи едновременно и да разглеждаме множество перспективи. Но от друга страна, изобилието от информация може да ни направи склонни да бъдем твърде откровени, да не внимаваме какво казваме, да изпитваме безпокойство и др.

Близнаците могат да бъдат детински наивни. Така че Меркурий в енергията им е като да говорите с 5-годишно дете. Има много въпроси, несвързани мисли, съществени забележки, любопитство към всичко и въпреки това невъзможност да се осмислят добре нещата. Меркурий в Близнаци едва ли е времето да се впуснете в сериозни разговори. Вместо това, тези седмици са най-добре използвани за учене, остроумни реплики, флирт, интернет забивки или горещи въпроси.

На 4 юни Меркурий и Юпитер се съединиха в Близнаци, което може да насърчи множество творчески идеи. И благодарение на тригона на Меркурий с Плутон, вие просто може да имате силата да приложите тези идеи в действие. По-късно, на 12 юни, да кажем грешното нещо е много по-вероятно, тъй като Меркурий е в квадрат със Сатурн, което може да ни развърже езика и да ни накара да забравим социалните граници. Въпреки това, след като слънцето направи съвпад с Меркурий на 14 юни, ще имате думите да подредите всичко.

А ето как Меркурий в Близнаци 2024 ще повлияе на вашия мисловен процес и комуникации, според вашия слънчев знак и/или изгряващ знак:

Овен

Докато Меркурий навлиза във вашия дом на комуникацията, детайлите и технологиите, това е времето за умствени пробиви или решения, Овен. Близнаци са бързи като камшик и могат да открият сребърен прашец като никой друг, така че с Меркурий, който пътува през частта от вашата натална карта, която управлява най-фините детайли, може просто да получите страхотна идея да разрешите проблем. През това време технологията е ваш приятел! Така че използвайте инструменти за автоматизация, изкуствен интелект или социални медии, за да раздвижите творческите си сили.

Цялата статия четете в Тialoto.bg

Източник: Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

Източник dnes.bg / Уведомете за фалшива новина

Loading

Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Next Post

Вече са в продажба билетите за SENSHI 22

 Първото плажно издание за годината на професионалната галавечер SENSHI 22 ще предложи впечатляващи двубои между представители на 10 държави. Силният адреналин е 100% гарантиран, а почитателите на бойните изкуства ще видят нови и перспективни бойци. На 6 юли 2024 г. от 18:30 ч. плажната арена в к.к. „Св. Св. Константин […]