Мастър шеф за Брендо в затвора, не му понася храната

sliven24

Мастър шеф за Брендо в затвора, не му понася храната

Снимка БГНЕС

VIP затворникът в Централния софийски Брендо има сериозен проблем и пуска молба след молба на пожар. Храната в пандиза, където Кокаиновия крал изтърпява 6-годишна присъда, не посася на карпизния му стомах.

Специално меню за Евелин Банев приготвя главният готвач в затвор, защото Брендо има сериозни проблеми със стомаха и те не са откакто е влязъл. Това го е накарало да пусне молба, в която пише какво може да яде и какво му е забранено, за да няма някакви усложнение впоследствие. С тази молба от управата на зандана са длъжни да се съобразят и го правят, пише „България Днес“.

„Ние се съобразяваме със стомашните проблеми на затворниците. Имаме готвач, който приема молбите на лишените от свобода и спрямо различните им нужди готви каквото трябва, Имаме менюта за вегетарианци, за мюсюлмани. Като цяло имаме много различни менюта за всякакви нужди и разчети, по които се готви. Ако Банев е пуснал молба, че иска да се съобразим с неговото състояние, то със сигурност вече го правим. Такава молба не е минавала през мен, възможно е да е минала през коменданта, но не знам със сигурност“, каза пред началникът на Софийския централен затвор старши комисар Васил Кордев.

Шефът на затвора уточни, че Брендо се адаптира и все още не е при другите лишени от свобода. „Банев е в приемното отделение на затвора. В момента тече адаптационният период, който е между 14 дни и 1 месец. Банев все още не е разпределен къде точно ще лежи, в кое крило. Това ще стане, когато мине този адаптационен период“, уточнява ст. комисар Кордев.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

Източникwww.dnes.bg

Loading

Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Next Post

България с най-голям скок на цени на жилища в ЕС

Снимка БГНЕС, архив България е страната в ЕС, където цените на жилищата са нараснали с най-голям темп – 7,1%, спрямо последното тримесечие на 2023 г. Справка в данните на Евростат показват, че това е най-значителното увеличение на цените на жилищата у нас от последното тримесечие на 2007 г., показват най-новите […]