Как ще се отрази ретрограден Сатурн на вашия зодиакален знак

Годишната ретроградност на Сатурн започна. При нея планетата изглежда се движи назад от нашата гледна точка тук на Земята. Тази годишна ретроградност може да се почувства или като потупване по гърба, или като сурова критика в зависимост от това колко добре сте се справяли напоследък в професионален и житейски план.

Надзорникът на зодиака, Сатурн, се свързва с житейски уроци, граници и карма и неговите ретрогради ни канят да погледнем навътре, да поемем отговорност за живота си и да обединим действията си, за да можем да продължим напред.

Тази година ретроградността се провежда между 29 юни и 15 ноември в мистични, духовно настроени Риби – носейки големи осъзнавания, въпроси за границите и сурова родителска енергия в нашите надежди, мечти и фантастични светове. Това е идеалното време да завържете разхлабените краища, да разпознаете моделите, които непрекъснато повтаряте, и да правите планове да продължите напред по положителен начин.

И така, как тази ретроградност ще се отрази на вас и вашия зодиакален знак, прочетете тук:

Овен
Подгответе се за голяма интроспекция, Овен. Тъй като Сатурн ретроградира във вашия дълбок и смислен дванадесети дом, вие сте призовани да се настроите към интуицията си, да потърсите приключване на миналите наранявания и да дадете приоритет на вашето психическо благополучие. Това също може да бъде началото на магическо духовно пътешествие за вас, докато се гмурнете по-дълбоко в практики, които говорят на душата ви. Най-важното обаче е, че научавате, че вие ​​сте отговорни за собственото си щастие и че животът е твърде кратък, за да останете блокирани.

Телец
Ретроградният Сатурн е свързан с връзка, общност и обединяване на хората за вас. Време е да се запознаете реално със системите за поддръжка, от които се нуждаете, за да навигирате в следващата фаза от живота си и да намерите начини да ги осъществите. Позволете на интуицията си да ви води към групи, събирания и приятели, които ви карат да се чувствате сякаш всичко е възможно. И ако сте се чудили дали е време да разтърсите социалния си кръг, за да отговаря на новото ви настроение, ретроградният Сатурн във вашия единадесети дом ви дава голям знак.

Цялата статия четете в Тialoto.bg

Източник: Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

Източник dnes.bg / Уведомете за фалшива новина

Loading

Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Next Post

Джевдет Чакъров: ДПС не функционира нормално и трябва да се върне към нормалното

Снимка: БГНЕС Проведохме задълбочено обсъждане с нашия почетен председател. Видно е, че има натрупано напрежение, ДПС не функционира нормално и трябва да се върне към нормалното. Връщане назад няма и занапред трябва да се възстанови нормалността. Очаквайте в скоро време обръщение на нашия почетен председател. Нашите колективни органи не функционират […]