Как да предпазите колата си от удари на тесни паркоместа (ВИДЕО)

Одрасквания и вдлъбнатини отстрани на колата най-често се появяват на тесни паркинги. Те са оставени от собствениците на други автомобили, които отварят вратите твърде широко. По правило впоследствие никой не оставя телефонния си номер под чистачката, за да компенсира причинената вреда.

За да реши проблема с вдлъбнатините, драскотините и резките, DentGoalie излезе с устойчива на удар гъвкава магнитна лента, която поглъща ударите и предотвратява образуването на вдлъбнатини. Лентата е прикрепена просто и здраво. Също така може да се премахне бързо и лесно. Между другото, тя не може да бъде открадната, както може да изглежда, благодарение на специалните си "ключалки".

Можете да си купите магнитна защита на Amazon за $ 98. Но има и доста по-евтин начин. Можете също така да изградите такава защита сами, като закупите магнитен винил, парче от който с размери 60 на 100 см и дебелина 1 мм струва само 11 евро.

Източник fakti.bg / Уведомете за фалшива новина

Loading

Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Next Post

След 76 г. антибългарски режим възстановихме истината за Българската азбука

Най-после една изконна истина намери своето признание! За първи път след 76 г. комунистически и поскомунистически антибългарски режими! С днешното гласуване на Парламента фактически бе отменено действието на Директивата на Идеологическия отдел към ЦК на БКП от 1948 г. българската история да бъде форматирана спрямо "панславянската доктрина", прокламираща водещата славянска […]