Как да накарате момчето да ви хареса?

 За много тийнейджърки е мечта момчето, по което доста си падат, също да ги харесва, да им обърне внимание, направо да се влюби лудо в тях. Няма класическа формула, по която да накарате някой да ви заобича и истински да се интересува от вас. Но според „Your Tango“ има няколко лесни начина да опитате да накарате момчето да ви хареса и да ви обръща повече внимание. Ето кои са те.

Правете му комплименти

Да правите комплименти на някого помага увереността на този човек да се увеличи. Човекът, който получава комплименти, се чувства оценен. Това създава позитивни отношения между хората. Мъжете също обичат да чуват комплименти, не само жените. Може да кажете на момчето, че вярвате в него, че го подкрепяте в някакво начинание и т.н. Повечето хора имат някакви амбиции и цели. Тези думи ще го накарат да се разтопи, тъй като така усилията му биват забелязани и оценени. Освен това, така момчето осъзнава, че ще му помагате да постига целите си, ще го мотивирате и подкрепяте.

Карайте го да се чувства желано и нужно

Да се нуждаете прекалено много от някого може да ви накара да изглеждате като отчаяни, като момиче, което иска прекалено много внимание. Не стигайте до крайности, но покажете на момчето, че имате нужда от него и че искате то да е край вас. Хората обичат да се чувстват като супергерои и им харесва да знаят, че могат да защитят някого. Ако момчето усети, че имате нужда от неговата помощ, че го търсите за защита и закрила, то се чувства по-свързано с вас, усеща, че има смисъл в съществуването му, започва повече да харесва и цени себе си. Молете го за помощ, когато сте сигурни, че има нещо, с което то може да се справи и не отказвайте помощ, когато то само я предложи.

Смейте се на шегите му

Това е много важно. Смехът проправя път към романтиката и любовта. Всеки обича да общува с хора, които имат чувство за хумор, които са забавни. И на всеки му става приятно, когато някой се смее на шегите му. Ако редовно се смеете силно на шегите на момчето, така то ще се чувства умно, забавно и ще се радва, че ви прави хубаво впечатление. Самото то ще види и вас като забавен човек, щом разбирате и оценявате шегите му. Ще иска и да прекарва повече време с вас, защото го насърчавате, оценявате хумора му и си изкарвате весело.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

Източник dnes.bg / Уведомете за фалшива новина

Loading

Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Next Post

65% от работещите у нас не взимат достатъчно пари, за да се издържат

Снимка: БГНЕС „Заплатата на 65% от работещите в страната сега не достига дори нивото за издръжка – 1454 лева, за едночленно домакинство. Около 30% от тези работещи получават под 1000 лева месечно. С компенсиране на инфлационните равнища към 2027 г. ще стигнем 80% от нужните пари за издръжка на работещите. […]