Какво ще ви донесе новолунието в Телец


Какво ще ви донесе новолунието в Телец

Снимка: iStock

На 8-ми май бяхме свидетели на новолуние в Телец. Настъпи време за размисъл и определяне на намерения за повечето зодии.

Майското новолуние внася свеж въздух след интензивната енергия на затъмненията и ретроградностите от миналия месец. Все едно да натиснете бутона за нулиране и да започнете отново.

Управляващ втория дом на богатството и стойността, Телецът е знак на удобствата на създанието, капиталовите печалби и материалните блага. Поради връзката между Телец, стойност и ценности, това новолуние ни пита как да инвестираме енергията си и да се отдадем на себе си

А ето и как това новолуниуе ще се отрази на всеки зодиакален знак:

Овен
С влиянието на ретрограден Плутон вие навлизате във фаза на проявление, изцеление и защита по време на това новолуние. Време е да се ориентирате към целите си и да ги преследвате смело. През следващите няколко месеца очаквайте бърз и значителен напредък в различни области от живота ви.

Цялата статия четете в Tialoto.bg

Източник: Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

Източник dnes.bg / Уведомете за фалшива новина

Loading

Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Next Post

Община Сливен стартира повторно прилагане на европейския модел за качество „Обща рамка за оценка – CAF“

09.05.2024 15:03, Връзки с обществеността (Община Сливен) Община Сливен стартира процес по повторно прилагане на европейския модел за качество „Обща рамка за оценка – CAF“ (Common Assessment Framework). Моделът CAF 2020 е инструмент за цялостно управление на качеството в публичния сектор. Целта е осигуряване на висок обществен резултат, чрез непрекъснато […]