Зодиите, на които трудно може да разчитате

Част от зодиите са много стабилни, сериозни, отговорни. На тях може да разчитате, те ще ви помогнат, посъветват, няма да забравят важните поводи, ще се държат адекватно и са надеждни хора. Но други зодии са по-отвеяни, невинаги може да разчитате на тях и те не са сред най-отговорните и надеждните. Вижте кои са те, според „Times Of India“.

Овен

Овните могат да са много състрадателни, да проявяват съчувствие и да помагат, но не са сред зодиите, на които често може да разчитате. Те са импулсивни, редовно действат без да мислят, не обичат да правят планове и понякога забравят важни неща, заради забързаното си ежедневие. Освен това, тези зодии често бягат от реалността, мечтаят за бъдещето, занимават се със свои цели и така невинаги може да разчитате на тях. Смели са, дръзки, инати – трудно им е да спазват граници, често ги прекрачват и така могат да ви предадат, наранят. Затова хората не им се доверяват.

Близнаци

Тези зодии са познати като много адаптивни, общителни, забавни. Но и като непостоянни, несериозни, вятърничави. Те имат 2 лица – обичат да комуникират, изслушват ви, но често са разсеяни, забравят за обещанията си, не знаят как да помогнат. Непоследователни са, не правят планове, игнорират важните задачи, тъй като се отдават на мига и обичат да се забавляват. Това значи, че рядко може да разчитате на тях и те рядко се показват като отговорни. Интересите им постоянно се променят, копнеят за тръпка и забавление, бързо им става скучно, което значи, че не може да очаквате лоялност от тях, що се касае до връзките.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

Източник dnes.bg / Уведомете за фалшива новина

Loading

Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Next Post

"Шайка разбойници". ГЕРБ, БСП и ИТН смениха шефовете на шест общински дружества

След спорове в продължило над 4 часа заседание Столичният общински съвет (СОС) смени ръководствата на шест общински дружества. Това са 26 назначения в ключовите общински преприятия „Метрополитен“, Столичния авто- и електротранспорт, Центъра за градска мобилност, „Топлофикация София“ и „Софинвест“, които управляват икономика за 3 млрд. лв. Единствено шефът на „Метрополитен“ […]