Зодиите, които са най-силно повлияни от негативната енергия


Зодиите, които са най-силно повлияни от негативната енергия

Снимка: iStock/fizkes

Негативната енергия не е нещо приятно за никого и всеки се стреми да я избегне. Но има някои зодиакални знаци, които тя наистина влияе много лесно. Те се потапят в нея, афектирани са и тя разваля цялото им настроение за дни напред. Вижте кои са те, според „Times of India“.

Стрелец

Стрелците са трудолюбиви, амбициозни и са познати като едни от най-големите оптимисти, много позитивни зодии. Именно заради това, те не могат да понасят отрицателната енергия и тя ги съсипва. Те се фокусират над постигането на цели и мечти, над успехите, над приключенията, над хубавото изкарване с близки и приятели. Но така понякога пренебрегват интимните отношения, и това води до негативна енергия. Те могат да са непостоянни и това не се харесва на партньора. А и много хора им завиждат за пътуванията, приключенията, оптимизма и късмета, което също носи лоша енергия.

Дева

Те са независими зодии, изключително работливи, сериозни, отговорни. Силни са, работят върху целите си, постигат много успехи, обръщат внимание на всеки детайл, перфекционисти са и винаги постигат отлични резултати. Това е нещо, което понякога води до завист и съответно – негативна енергия, насочена към Девите. Хората се чудят как тези зодии се неуморни и се справят перфектно. Освен това, Девите са единаци, концентрират се върху ученето и проектите, така се отдалечават от хората, дистанцирани и неразбрани са. За близките им, а и за други хора, това е нещо странно. Това води до конфликти, лоша енергия и Девите рядко имат стабилни връзки.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

Източник dnes.bg / Уведомете за фалшива новина

Loading

Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Next Post

Радев към ректорите: Трябва да застанем зад вас и да ви подкрепим

„Като общество трябва да застанем зад вас и да ви подкрепим. Трябва да има условия за развитие на силна наука, да задържаме нашите младежи тук, имаме прекрасни млади научни работници навън“, с тези думи президентът Румен Радев се обърна към представители на Съвета на ректорите, които покани на среща веднага […]