Зодиите, които не биха останали в токсична връзка


Зодиите, които не биха останали в токсична връзка

Снимка: iStock/KatarzynaBialasiewicz

Всички знаят колко зле влияят на здравето и психиката токсичните връзки. Но има някои хора, които просто успяват да ги толерират. Те преглъщат обидите и скандалите, прощават бързо, остават с партньора, дори когато има големи проблеми в отношенията. Други пък никога не биха останали в токсична връзка. Вижте кои са тези зодии, според „Times Of India“.

Овен

Овните говорят открито, не спестяват истината и много ценят своята независимост. Те са много нетърпеливи зодии, не обичат да губяг време, не търпят някой да ги манипулира и да разваля настроението им. Като има проблем, веднага ще се изправят срещу вас, ще поговорят за него, ще ви кажат какво смятат. Ако няма как да се реши, ако проблемите ситуации се повтарят, ако отношенията станат токсични, Овните няма да се поколебаят. Те ще приключат с връзката и ще покажат уважение към себе си. 

Лъв

Те са много горделиви зодии и не биха позволили някой да ги мачка. Лъвовете имат достойнство, изискват уважение и лоялност от другите, не позволяват някой да си играе с тях. Те пазят себе си, ценят се, уважават се. Няма да допуснат никаква форма на неуважение към тях или токсични отношения. Веднага ще се отдалечат от човек, които им носи негативни емоции, които обижда или се държи незряло. Лъвовете са истински лидери и вярват в себе си.

Останалите вижте в teenproblem.net

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

Източник dnes.bg / Уведомете за фалшива новина

Loading

Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Next Post

Милотинова: Големият риск пред РСМ е да бъде отделена от Албания

Снимка: Bulgaria ON AIR Евроинтеграцията на Република Северна Македония зависи от самата нея, заяви пред БНР журналистката Милена Милотинова, автор и водещ на предаването „Брюксел 1“ по телевизия Bulgaria ON AIR. „Има Преговорна рамка, с която РСМ трябва да се съобрази и трябва да изпълнява. Има договори с България и […]