Звезден дует идва в Сливен с комедията „Златната мина“ от Ст. Л. Костов

sliven24

Звезден дует идва в Сливен с комедийния спектакъл „Златната мина“ от Ст. Л. Костов. В главната роля влиза актьорът Тончо Токмакчиев, който с това представление отбелязва на сцената 60-годишния си житейски юбилей. Партнира му друг любим български артист – Мария Сапунджиева. Постановката е на бургаският драматичен театър „Адриана Будевска“ и ще се играе на 7 ноември от 19.00 часа в зала „Сливен”.

„Златната мина“ е писана е преди повече от сто години, но оттогава до днес нищо съществено в живота на българина не се е променило. Все още продължаваме да се надяваме, че ще се случи някакво чудо и изведнъж ще станем богати и щастливи. Все още се опитваме да се харесаме на богата Европа и вярваме, че някой ще ни помага и обича само защото сме послушни и добри. Спектакълът режисьорът Борислав Чакринов.

„Това е история за много хора, които надценяват качествата си. Това е бляскава комедия, за да могат хората да се забавляват. Моят образ е един такъв между мечтател, наивен, инфантилен човек. Но в края на краищата изводът винаги е в това, че човек трябва да си знае мястото и да може да има добра преценка на възможностите си“, коментира Тончо Токмакчиев.

В пиесата ще видим и още талантливи актьори от трупата на бургасския театър – Валери Еличов, Златко Ангелов, Зорница Константинова, Милена Маркова, Никол Карабинова, Николай Стоименов, Стоян Памуков и Тихомир Благоев.

Билети – на театрална каса „Сливен” /Галерия „Сливен” срещу Историческия музей/. Телефон за резервации: 0898332235 и 0895467289

Loading

Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Next Post

Заради американски санкции директорът на сръбската агенция по сигурността подаде оставка

Директорът на сръбската Агенция за сигурност и информация (БИА) Александър Вулин обяви днес, че подава оставка, съобщиха сръбските агенции. Вулин коментира, че Съединените щати и ЕС „искат главата му като условие да не наложат санкции на Сърбия“. „Не съм причина за изнудване и натиск върху Сърбия и сръбския свят, но […]