За сайта

Сайтът sliven24.com е платформа, позволяваща Ви да получавате новините в момента, в който те се случват. Ще научите първи най-актуалните и водещи новини от България и света, Сливен и региона. Без подвеждащи линкове, без досадни pop up прозорци, без спам и без лъжа.

В края на всяка публикация посочваме източника на новината и добавяме линк към него, освен, ако тя не е авторска или линкът на изходящата медия е недостъпен за автоматично генариране.

Ако сме в нарушение на авторски права или съответна медия не желае да бъде представяна на сайта ни, Моля, уведомете ни като използвате контактната форма.

Този сайт съдържа препратки към сайтове, които не са негово притежание. Сайтът няма контрол и не носи отговорност за съдържанието, правата или практиките на уебсайтове, които не притежава. В тази връзка, новините от външни източници са нецензурирани и с непроменено съдържание.

Администраторите на сайта не носят отговорност за истинността на публикациите и статии, публикувани от външни автори. Администраторите на сайта се задължават стриктно да следят за статии, които насаждат омраза и етническо разделение. Подобни статии ще бъдат премахвани!

Платформата Ви позволява, ако желаете, да се абонирате за най-интересните статии.

Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели!