Европейският шампион по бокс Тончо Тончев се включи в кампанията „Чуй ме! Нито един повече!“

sliven24

, Връзки с обществеността (Община Сливен)

Чуй ме! Нито един повече!

Кампанията на Младежки дом-Сливен и Община Сливен „Чуй ме! Нито един Повече!“ продължава да набира популярност. В нея вече се включиха десетки общественици и много разпознаваеми лица, като последно участие взе Тончо Тончев. Носителят на титлата Европейски шампион по бокс за професионалисти в категория „суперперо“ от 2001 година влезе в VА клас на Спортно училище „Димитър Рохов“.

Легендарният сливенски спортист разказа на учениците колко важен е спортът, както за здравето, така и за самодисциплината и възпитанието на децата. Също така помага и за справяне с агресията.

„Спортът е важен за всяко човешко същество. Той развива освен физическите и психическите способности, също така възпитава и дисциплинира“, сподели пред петокласниците боксовата легенда.

Тончо Тончев е и сребърен медалист от Летните Олимпийски игри в Атланта, САЩ, 1996 година.

Кампанията „Чуй ме! Нито един повече!“, която е под егидата на кмета Стефан Радев, продължава. Нейно лице е популярният артист и музикант Владимир Михайлов. Инициативата е насочена срещу агресията в училищата.

Източник new.sliven.net / Уведомете за фалшива новина

Loading

Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Next Post

Според зодията: Най-щастливият ви ден от лятото

Снимка: iStock/Mykola Sosiukin Лятото е на прага ни. Времето става по-топло и слънчево, дните са по-дълги, можем да излизаме повече и всеки се вълнува за това, което предстои през топлия сезон. Във въздуха сякаш има една магия сега. Кой ще е най-щастливият ви летен ден? Ето прогнозата на „Parade“. Овен […]