Доган към ДПС : Да не изпреварваме другите, това ни превръща във враг

"За да бъдем равнопоставени с другите политически сили трябва да сме с поне една крачка, но не повече пред тях. Ако изпреварването на другите е непоносимо за тях, тогава ще се превърнем в събирателен образ на врага за всички".

Това се казваше в обръщението на почетния председател на ДПС Ахмед Доган към X-тата национална конференция на партията, провеждаща се онлайн. То бе прочетено от евродепутата Илхан Кючюк. Основна тема на обръщението бе пандемията от коронавирус.

"И това ще мине. Вирусът ужким миксира пластовете на обществените и корпортивните интереси. Изрази като глобално единство, обединени усилия, заедност – всеки интуитивно разбира смисъла на тези послания, само когато е надвиснала обща опасност. Да преговорим уроците за единство и заедност. Тъкмо затова задачата на задачите е да предовратим очертаващата се на хоризонта хуманитарна катастрофа. Всички усилия трябва да бъдат центрирани върху борбата с коронавируса. Пожелавам да превърнете единството и заедността във вътрешна мотивация за правене на политики и реална история", каза още Доган.

И допълни:

"Пожелавам ви да бъде силни, живи и здави. Да устоите себе си във времето".

Краят на словото му бе последван от бурни овации и скандирания "ДПС". Това принуди Доган да се включи лично.

"Респектиран съм от цялата организация. В тези условия да направите онлайн конференция за мене действително заслужава много голяма оценка. Така съм се сърдил на съдбата, че ме направи политик. Но като гледам как се появявате, утвърждавате, развивате, трябва да се извиня на съдбата, защто получавам едно огромно вътрешно удовлетворение как сте модел за другите. Благодаря ви че ви има. Убеден съм, че ви предстои много интересно бъдеще".

Това каза Доган, като отново бе приветстван с овации и скандирания "ДПС".

Източник clubz.bg / Уведомете за фалшива новина

Loading

Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Next Post

Шокиращ разказ на роден волейболен национал, който изкара коронавируса

Волейболният национал и настоящ играч на Нефтохимик Валентин Братоев разказа за тежката борба с коронавируса, която го извади от строя за дълго време. Той изкара домашна карантина и 11 дни в COVID-19 отделението на бургаската болница. Едва днес стават ясни подробности от неприятното положение, в което е попаднал Валентин Братоев. […]