Глутница кучета нападна бременна и дете в Костенец

Глутница кучета нападна бременна жена и малко дете в Костенец. Пострадалата е настанена в болница без тежки наранявания. Животните не са бездомни, а са отглеждани от жена в къщата ѝ.

Съседите на Петя Христова твърдят, че в къщата ѝ живеят десетки кучета. Вечер жената ги пускала не само да се разходят, но и да търсят храна по кофите за боклук, тъй като тя нямала никакви приходи. Местните хора организираха подписка, а вече е входирана и жалба до общината.

"Кучетата системно са пред портата на къщата на сина ми. Снаха ми не може да излезе и хляб да си купи. 3-4 пъти я нападат, но този път е нападнато и детето. Вечер се събират над 17 големи кучета, а малките са в къщата. Тя нито ги храни, нито се грижи за тях. Те са мръсни, болни, вечер нападат хора", разказа пред Bulgaria ON AIR Христина Христова, която е близка на нападнатата жена.

"Има заповед, в която са включени РЗИ, фондация "Четири лапи", представител на полицейското управление и общинската администрация с конкретен ден и час да бъдат изведени кучетата от дома на тази жена, но не са успели да направят това", обясни Сашка Хаджийска от общинската администрация в Костенец.

Къщата на жената няма прозорци, а вместо това има заковани дъски.

От общината казаха, че Петя Христова не е плащала данъци за кучетата си от години.

Източник fakti.bg / Уведомете за фалшива новина

Loading

Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Next Post

Откупиха авторските права върху песните на Боб Дилън за 300 млн. долара

Звукозаписната компания Universal Music Group откупи авторските права върху целия каталог с песни на Боб Дилън, като сделката надхвърля 300 млн. долара, съобщи вестник New York Times, цитиран от БГНЕС. Според изданието, това е най-голяма сделка за последната година. Нарастващата популярност на стрийминг услугите, донесли през миналата година на издателите […]