България се лашка като счупена лодка, смята рок легендата Милена

sliven24

България се лашка като счупена лодка, смята рок легендата Милена

Много хора отидоха да гласуват, аз бях свидетел на дълга опашка, почаках около 20 минути, докато ми дойде редът – това е хубаво, че хората гласуват. Държавата е на хората и политиците трябва да помислят за тези, които са ги издигнали. Напоследък сме свидетели на това, че едно се говори, а друго се прави. Много от хората загубиха доверие в политиците, заяви певицата Милена Славова за специалното ни студио „Изборите днес“.

Според нея българите трябва да сме обединени, въпреки че политиците правят така, че да сме разединени.

„Ясно е, че хората не сме еднакви, но нека да имаме една посока за развитието на страната ни и да си извадим добродетелите напред, а не лошите качества. На нашето поколение фикс идеята беше да се махне от България, бяхме обидени на това, което се случи, защото ние очаквахме един живот, а то дойде друг“, допълни Славова в ефира на Bulgaria ON AIR.

Тя призна, че въпреки че е обиколила много места по света, за нея България е златната среда – природа, ресурси, енергия.

Очаквайте видео с целия разговор.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

Източникwww.dnes.bg

Loading

Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Next Post

Как егото може да ни навреди?

Какво е егото и как работи то? Работата на егото ви е да се чувствате важни Неговото оцеляване зависи от това. За съжаление, това означава, че вашето его трябва да се бори и да се защитава. Изглежда контраинтуитивно, но егото се нуждае от негативни ситуации, за да може да има […]