Булка отмени сватбата си, след като дочу разговор между сестра си и младоженеца

Млада булка случайно станала свидетел на разговор между сестра си и годеника ѝ, което я принуди да отмени сватбата. Тъжната история за предателството бе разказана от самата младоженка в Reddit.

28-годишната Джейн била много изтощена два дни преди собствената си сватба и използвала всяка възможност, за да си почива. В онзи ден обаче се събудила от шепота на сестра си.

"Ами ако някой ѝ каже?", чула тя гласа на сестра си Емили от съседната стая.

Джейн, която дремела на дивана, първоначално не разбрала за какво си шушукат сестра ѝ и годеникът ѝ. Тя решила, че Сам ѝ подготвя изненада за сватбата, а Емили просто се притеснява, че тя ще се провали.

Тъй като любопитството ѝ надделяло, решила да подслуша разговора на най-близките си хора и внимателно се приближила до вратата.

"Не разбирам какво си си мислил! И то с кого… С това приказливо мръсно момиче!", гневно изсъскала Емили.

"Остави ме на мира, не бях на себе си! Уверявам те, че Джейн няма да узнае нищо! Кой ще ѝ каже? Само ти ни видя. Или може би искаш да разстроиш сестра си?", отвърнал ѝ Сам.

"Ти си изрод! И ме правиш съпричастна към тази мръсотия! Няма да кажа нищо на Джейн, само защото я обичам! А ти само опитай да ѝ изневериш отново ", заканила се Емили.

Приключвайки разговора, те отворили вратата и видели Джейн да ги гледа с отворена уста. В този момент бъдещата булка разбрала всичко: Сам ѝ изневерявал, а Емили го прикривала. Сестрата ѝ и младоженецът казали достатъчно, за да разсеят всичките ѝ съмнения.

Джейн разбрала, че е предадена от най-близките си хора.

Последвал страшен скандал. Сам се опитал да я измоли за прошка и обвинявал Емили, която не спирала да повтаря, че е запазила мълчание, за да не нарани сестра си.

Но сърцето на Джейн вече било разбито, а доверието ѝ – предадено. Още същия ден тя отменила сватбата и заминала на пътешествието, на което двамата със Сам трябвало да отидат след сватбата.

Три месеца по-късно тя се преместила да живее в друг град, а отношенията със сестра ѝ вече не били същите.

За да се възстанови, Джейн тръгнала на психотерапевт. След удара, който Сам ѝ нанесъл, тя вече трудно се доверявала на мъжете и се страхувала от сериозни връзки.

Източник fakti.bg / Уведомете за фалшива новина

Loading

Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Next Post

Гешев похвали прокурорско дарение в туитър

Асоциация на прокурорите и Камара на следователите дариха два апарата за плазмафереза на СБАЛАГ „Майчин дом“ и Националния център по трансфузионна хематология. Новината коментира главният прокурор Иван Гешев в туитър. Ето какво написа обвинител номер 1: "Прекрасна инициатива на Асоциацията на прокурорите и Камарата на следователите. Трудностите би трябвало да […]