Болницата във Варна за починалия на стол пред входа ѝ: Той е бездомник

В специално съобщение от многопрофилната болница „Света Анна“ във Варна информираха, че починалият вчера пред болницата мъж не е бил пациент на здравното заведение. Той е посетил ДКЦ-то, което се намира в същата сграда.

Според ръководството на поликлиниката мъжът е починал, малко след като е посетил личния си лекар, но се е наложило тялото да остане пред сградата, докато пристигнат експерти за съдебно-медицинска експертиза.

От ръководството на диагностично-консултативния център обясняват, че мъжът е бил един от бездомните хора, които търсят подслон в района на болницата.

"По случая е назначена проверка", каза здравният министър Костадин Ангелов, според когото ще се стигне и до наказания.

„Категорично няма да толерирам човешки лошо отношение към пациентите. Това, което виждам, е недопустимо. Разпоредил съм проверки“, каза той.

Източник fakti.bg / Уведомете за фалшива новина

Loading

Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Next Post

20-те най-странни мъжки имена в България

Какво ли са си мислели тези родители? Понякога в стремежа си да кръстят по оригинален начин своя наследник, родителите прекаляват и измислят най-странните имена, пише сайтът actualno.com. Това са 10 от най-странните мъжки имена, които са срещани в регистрите. 1. Аспартан Георгиев 2. Издислав Илиев 3. Вагинян Аспарухов 4. Пепи […]