Аня Пенчева и Влади Въргала носят смях и емоции в Сливен с комедията „Внимание! Любов!“

sliven24

Наситената с емоции комедия „Внимание! Любов!“ гостува на 15 януари в Сливен. Пиесата е за страстта, семейството, старостта, предателството и приятелството, за вечното единоборство между половете, в което всеки може да спечели битката, но винаги губи войната. Спектакълът е на продуцента Кирил Кирилов, който с арт компанията си „Ажур пико“ стои зад някои от най-касовите продукции напоследък. Ролите са поверени на Аня Пенчева, Владислав Карамфилов – Влади Въргала, Христо Чешмеджиев, Свежен Младенов. Неочакваният гост на сцената е тв водещата Петя Дикова, дъщеря на Аня Пенчева.

„ВНИМАНИЕ, ЛЮБОВ!“ ни предлага забавление, смях и вълнуващи емоции, но също така ни провокира да размислим за собствените ни отношения и как да ги възстановим, когато изглежда, че са във влошено състояние. Постановката ни напомня, че любовта е постоянна работа, която изисква внимание, грижа и компромиси.

Ако искате да прекарате незабравим вечер, изпълнена със смях и емоции, „ВНИМАНИЕ, ЛЮБОВ!“ е точното представление за вас. Началото е от 19.00 часа в зала „Зора”.

„Историята, която разказваме на сцената, е абсолютно универсална. Това е история, която може да се случи във всеки момент от семейния живот, когато изглежда, че чувствата са се притъпили и всичко се е превърнало в навик, а хората са станали просто партньори в живота. Това е история за това как страстта си отива, появяват се много други задължения, навици, а щастието напуска къщата. Каним ви да се запознаете с героите на нашето представление, за да се посмеем заедно и да ви покажем, че винаги може да се намери изход от трудна ситуация, с цел спасение на любовта”, посочват от „Ажур пико“.

Билети – на театрална каса „Сливен” /Галерия „Сливен” срещу Историческия музей/. Телефон за резервации: 0898332235 и 0895467289

Loading

Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Next Post

Децата до 14 години ще пътуват с безплатна карта в градския транспорт от 1 февруари

Снимка: БГНЕС Децата до 14 ненавършени години ще пътуват с безплатна карта в градския транспорт от 1 февруари 2024 г., съобщават на страницата си във Facebook от Центъра за градска мобилност. Картата ще е електронна и със снимка. За целта родителите трябва да удостоверят с документ във всеки обект на […]