Алекс Петканова разказа за всички корекции по себе си (ВИДЕО)

Фотографи, които решавали да коригират носа ѝ на снимките, комплексирали модела Александра Петканова относно визията ѝ, пише "Монитор".

Звездата, която сключи брак в къщата на Биг Брадър, разкри в дълго видео историята на козметичните корекции по себе си. Обясни обаче, че носът не е нещо, което иска да промени. „Мислила съм си, но ме е спирало това, че бих изглеждала идентично с много други момичета, които са си правили подобна операция“, обясни Алекс в 40-минутния клип.

Тя подчерта, че не е против интервенцията, но смята, че дори и да се подложи на такава, няма да търси пълна трансформация на носа си. Малката гърбица, която мнозина мислят, че я прави още по-чаровна, пък тя дължала на счупване на костта в миналото.

9600 лв. е платила Петканова за силиконовите импланти в гърдите си. На операцията тя се подложила в началото на 2016 г., като обясни, че сама е събрала необходимата сума за осъществяването на подобрението. До желанието ѝ да иска козметичната промяна се стигнало, след като установила, че бюстът ѝ е прекалено малък за професионални фотосесии на бански, например.

В рамките на цялото видео Алекс разказа как е избрала хирурга, при който да си постави имплантите, като изброи и наборът от изследвания, на който трябва да се подложи всяко момиче преди подобна интервенция. Сред недостатъците, които открива Петканова при гърдите си, е разстоянието между тях, което тя отдава предимно на подмускулното слагане на имплантите и ежедневните ѝ тренировки.

Източник fakti.bg / Уведомете за фалшива новина

Loading

Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Next Post

Куриоз! Отмениха глоби за 10 бона на таксиджия, за да го изправят пред съда

Пловдивски таксиметров шофьор извън всякакви закони се размина с глоби за 10 000 лева, за да може да започне наказателно производство срещу него. Куриозният случай започва през 2019 година, когато мъжът е спрян от пътни полицаи, след като не спрял на знак "Стоп". Колата имала всички обозначителни знаци на такси, […]